Reiki behandeling

Reiki betekent: Universele levensenergie en is het Japanse woord voor “Kracht van de Zon”. Het is deze universele levensenergie die door ons heen stroomt en ons omringt. Eind vorige eeuw werd deze kracht als genezingsmethode “herontdekt” door de Japanse leraar dr. Mikao Usui. Het Usui-systeem van natuurlijk genezen (Reiki) is heel eenvoudig en zo oud als de mensheid. Je hoeft slechts je handen op jezelf of anderen te leggen om de energie te laten doorstromen. Het gaat door kleding, gips, enz. heen. Van nature hebben wij al de neiging om de handen op pijnlijke plaatsen te leggen.

Wat doet Reiki?

De toepassingen van Reiki zijn onbeperkt. Reiki versterkt het “zelf genezend” vermogen van de mens. Reiki geeft diepe ontspanning waardoor de balans tussen lichaam en geest wordt hersteld. Dat kan ziekten voorkomen. Het werkt dus zeer preventief. Reiki is stressvoorkomend en stressafbouwend. Reiki helpt lichamelijk en geestelijk te ontgiften, versterkt het immuunsysteem en ondersteunt bij emotionele problemen. Reiki verlicht pijn en kan zowel bij (ernstige) chronische ziekten als bij acute ziekten (griep, ontstekingen, enz.) worden toegepast. Reiki is zeer effectief als eerste hulp bij ongelukken (verwondingen, breuken, bloedingen stelpen, kalmeren).

Voor Wie?

Reiki is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen speciale voorwaarden voor nodig. Reiki is aan geen enkele geloofsovertuiging gebonden. Je hoeft bereid te zijn om het te ontvangen. Reiki ondersteunt alle andere geneeswijzen, zowel de alternatieve als reguliere. Reiki is speciaal voor iedereen die in balans wil blijven. Reiki versterkt je de levensenergie en groei. Het bevordert het lichaams- en zelfbesef.

Webdesign: internetbureau Monsterbrands